Chauffeur Apojo

Apojo biedt ondersteuning aan meer dan 300 gebruikers. Er is altijd een nood naar chauffeurs die ons kunnen ondersteunen om ritten voor gebruikers uit te voeren. Chauffeur-vrijwilligers voor ons dagcentrum kunnen een vergoeding van 15 euro per rit krijgen.

Binnen ons dagcentrum worden de gebruikers opgehaald en thuis afgezet met busjes. We zijn steeds op zoek naar chauffeurs die één of meerdere ritten op weekbasis willen uitvoeren. Je komt terecht in de ploeg van onze activiteitenwerking, waar je een waardevolle aanvulling in de dagelijkse werking wordt. In het begin voorzien we voldoende omkadering alvorens je alleen een rit uitvoert.

Daarnaast is er een verscheidenheid van éénmalige of kortere vragen: vervoer naar een reisbestemming, een vorming, familiebezoek enzovoort. Bij interesse voegen we je graag toe aan onze poule voor variabele chauffeurs: je krijgt af en toe een mailtje of telefoontje met de vraag of je een bepaalde rit ziet zitten. Je bent vrij in het aanvaarden of afwijzen van deze vragen. Zo voer je enkel ritten uit waar jij je goed bij voelt, op je eigen tempo. Voor elke rit geven we je voldoende info, niet enkel over de bestemming, maar ook de bewoner die je zal vergezellen.

Chauffeurs van het dagcentrum maken gebruik van de busjes van Apojo. Variabele chauffeurs kunnen kiezen voor hun persoonlijke wagen of een wagen uit het wagenpark van Apojo. Alle wagens en busjes vereisen enkel een rijbewijs B om ermee te mogen rijden. Bij gebruik eigen wagen voorzien we een kilometervergoeding.

Klusjes
Sociaal
Cookies laten u deze website vlot gebruiken. Deze cookies verzamelen geen persoonsgegevens. Meer informatie