De Supermadammen - Supermarkt
Een weekend lang stellen meer dan 50 vrouwelijke onderneemsters uit de regio hun zaak, creativiteit of projecten voor in de Stadsfeestzaal.
White Lotus Tai Chi Gong
Tai Chi parklessen in het stadspark van Aarschot
Adite Scholengroep
Scholengemeenschap van gemeenschapsonderwijs in regio Aarschot en Diest.
Arcadiascholen
Scholengemeenschap van katholiek onderwijs in regio Aarschot.
Cristal Open Air
Maak kennis met dit nieuwe festival in Aarschot: Cristal Open Air. In deze grote openlucht theatertent zullen de hele zomer een waaier aan culturele evenementen plaatsvinden, zowel lokaal als internationaal. Kom jij met ons deze nieuwe locatie beleven?
Aarschot Zomerbart
Ook deze zomer zal de Zomerbar geopend worden op het romantische binnenplein van CC Het Gasthuis. Verschillende Aarschotse verenigingen houden de bar open en ontvangen jullie graag!
De BCO vzw
Bouwcomité van Chiro Ourodenberg.
Fietsschool Aarschot
OCMW Aarschot organiseert samen met vzw Mobiel 21 fietslessen voor volwassenen die nooit leerden fietsen. Mobiel 21 is vooral actief in Leuven, maar wil ook in Aarschot actiever worden door een lokale fietsschool op te richten.
2
De Snorhaar vzw
Poezenopvang De Snorhaar vzw houdt zich bezig met het opvangen, verzorgen en herplaatsen van zwerfkatten en kittens.
Carnavalsvereniging De Travellers
Gezellige carnavalsvereniging uit Rillaar.
Babytheek Aarschot vzw
Een handig uitleensysteem van duurzame en kwaliteitsvolle babyspullen.
1
Centrum Geestelijke Gezondheidszorg
Centrum voor Geestelijke Gezondheidszorg, kortweg CGG, in Vlaanderen, is een gezondheidszorgvoorziening gespecialiseerd in geestelijke gezondheidszorg, deels op eerste lijn (direct contact mogelijk door de cliënt), bij voorkeur op tweede lijn (hulpverlening na doorverwijzing van een deskundige), die ambulante psychologische en psychiatrische hulp voorziet.
't KomTaf - buurtkar
't KomTaf Buurtkar zoekt samen met jou naar de juiste hulpverlening die jou op weg helpt met al je vragen. We bouwen samen aan een netwerk zodat je de buurt en andere buurtbewoners leert kennen.
1
Humanistisch Verbond Aarschot vzw
Het Humanistisch Verbond is een sociaal-culturele organisatie die het vrije denken belangrijk vindt.
Totaltalents vzw
Totaltalents vzw is... - ontspannings- en ontmoetingsmogelijkheden creëren voor jongeren - promoten en ondersteunen van muzikale en sportieve talenten - organiseren van sociale, culturele en sportieve activiteiten
Mobiel 21 vzw
Mobiel 21 zet jou op weg naar duurzame mobiliteit.
2
Een warm hart voor Senegal vzw
Onderwijs is de toekomst van de kinderen. In Senegal is dit niet anders. Daarom bouwen wij een nieuwe school in de wijk "Sindine"
Ladies' Circle Aarschot
Ladies' Circle is een club voor pittige en ondernemende dames tot 45 jaar.
Belgian Saxophone Choir
Het Belgian Saxophone Choir - BSC is een jonge en ambitieuze organisatie die de veelzijdigheid van de saxofoon in de spotlights wil zetten en een verrassende kijk wil bieden op klassieke muziek en bezettingen zoals we ze vandaag de dag kennen. Het werd opgericht uit de nood aan een ensemble van het hoogste niveau, alle Belgische conservatoria overstijgend, dat jonge getalenteerde saxofonisten vanuit heel België de kans biedt om met elkaar in contact te treden, samen te werken en zich optimaal te ontwikkelen.
Children's Hope Aarschot
Ben je op zoek naar kleding, speelgoed of ander kindermateriaal? Of ben je op zoek naar een plaats om dit naar toe te brengen?
't Vervolg - alleenstaandenvereniging
Niet-commerciële alleenstaandenvereniging voor singles uit Aarschot en (ruime) omgeving. Leden zijn overwegend vijftigers en zestigers, maar ook andere leeftijden zijn welkom.
12345 ... 17
Cookies laten u deze website vlot gebruiken. Deze cookies verzamelen geen persoonsgegevens. Meer informatie