Medisch Centrum Aarschot
Dagziekenhuis onder Regionaal Ziekenhuis Tienen.
Wonen aan de Demer
Samen met de gemeenten Aarschot, Diest en Scherpenheuvel-Zichem werkt het woonproject Wonen aan de Demer aan de uitbouw van een goed woonbeleid in onze regio. Daarbij geven we woonadvies op maat van de burger, streven we naar een betaalbaar en divers woningaanbod en verbeteren we de woningkwaliteit.
Kinderdagverblijf Ukkepuk
Wij zijn een kinderdagverblijf waar dagelijks 28 kindjes worden opgevangen. We werken met twee leefgroepen : baby's en peuters.
Kinderdagverblijf Piccolini
Onze kinderverzorgsters staan elke dag paraat om 35 kindjes op te vangen, en dit verdeeld over 3 leefgroepen.
Kinderdagverblijf De Schatteloekes
Wij zijn een zelfstandige groepsopvang met plaats voor 18 kindjes. Wij streven naar een huiselijke sfeer waar kinderen en ouders op nummer 1 komen. Onze openingsuren zijn van 7u s'ochtends tot 18u s'avonds.
Loket Kinderopvang Aarschot
Heb je een vraag, verloopt de zoektocht naar kinderopvang niet vlot, of vind je geen opvang? Neem dan contact op met het Loket Kinderopvang in Aarschot
Pensioenpunt Aarschot
Lokaal Pensioenpunt van de Federale Pensioendienst
Assistentiewoningen De Laak
Wordt het thuis wat moeilijk en wil je liever niet naar een woonzorgcentrum? Wil je graag zelfstandig blijven wonen, maar in een veilige, comfortabele en beschermde omgeving, met zorgondersteuning op maat? Kom dan naar Residentie De Laak!
Agentschap Integratie & Inburgering - Contactpunt Aarschot
Het Agentschap Integratie en Inburgering (AgII) is een Vlaams overheidsagentschap. Het zet zich in voor een samenleving waarin herkomst geen beslissende rol speelt.
Uilenspiegel
UilenSpiegel vzw is een vereniging voor mensen met een psychische kwetsbaarheid, met levensmoeilijkheden, voor mensen met bijzondere psychische ervaringen en voor hen die zich solidair verklaren met de noden en belangen van deze groep.
Herstel Academie Demerland
De cursussen aan een Herstel Academie zijn kortdurend en focussen op het vaardiger worden in het leven met een psychische kwetsbaarheid.
Sportelen
Ben je ouder dan 50 en wil je in beweging blijven? Je bent niet alleen. Dankzij de campagne 'Sportelen: Beweeg zoals je bent' hebben meer en meer 50-plussers ingezien dat bewegen ook op latere leeftijd erg gezond is.
Sport na School - SNS
Ben jij zo’n sportieveling uit het secundair onderwijs die graag allerlei sporten doet? Dan is de SNS-pas op jouw lijf geschreven!
Kajak Demervallei
Heb je zin in een dagje plezier in één van onze kajaks/kano's? Geniet in je kajak/kano, samen met je gezelschap, van de prachtige Demervallei.
Zwemclub Delfino
Zwemclub Delfino is een amateurzwemclub die zowel aan recreatieve als aan competitieve zwemmers aangepaste trainingen aanbiedt.
Rap op Stap Aarschot
Mensen met een beperkt budget kunnen bij ons een vakantie, culturele uitstap of sportactiviteit boeken. Wij helpen om hen een zorgeloze vakantie te bezorgen.
1
SOS Huisdieren Aarschot vzw
Onze vzw zet zich in om mensen in financiële moeilijkheden met huisdieren te ondersteunen. Ons eerste project is de dierenvoedselbank.
Dierenvoedselbank Aarschot
De Dierenvoedselbank Aarschot is een project van SOS Huisdieren Aarschot.
GO! CLB Limburg Noord Adite - Regio Aarschot
Centrum voor Leerlingenbegeleiding, gemeenschapsonderwijs
Vrij CLB Brabant Oost - Vestiging Aarschot
Centrum voor Leerlingenbegeleiding, vrij onderwijs
12345 ... 18
Cookies laten u deze website vlot gebruiken. Deze cookies verzamelen geen persoonsgegevens. Meer informatie