Agentschap Integratie & Inburgering - Contactpunt Aarschot
Het Agentschap Integratie en Inburgering (AgII) is een Vlaams overheidsagentschap. Het zet zich in voor een samenleving waarin herkomst geen beslissende rol speelt.
Uilenspiegel
UilenSpiegel vzw is een vereniging voor mensen met een psychische kwetsbaarheid, met levensmoeilijkheden, voor mensen met bijzondere psychische ervaringen en voor hen die zich solidair verklaren met de noden en belangen van deze groep.
Herstel Academie Demerland
De cursussen aan een Herstel Academie zijn kortdurend en focussen op het vaardiger worden in het leven met een psychische kwetsbaarheid.
Sportelen
Ben je ouder dan 50 en wil je in beweging blijven? Je bent niet alleen. Dankzij de campagne 'Sportelen: Beweeg zoals je bent' hebben meer en meer 50-plussers ingezien dat bewegen ook op latere leeftijd erg gezond is.
Sport na School - SNS
Ben jij zo’n sportieveling uit het secundair onderwijs die graag allerlei sporten doet? Dan is de SNS-pas op jouw lijf geschreven!
Kajak Demervallei
Heb je zin in een dagje plezier in één van onze kajaks/kano's? Geniet in je kajak/kano, samen met je gezelschap, van de prachtige Demervallei.
Zwemclub Delfino
Zwemclub Delfino is een amateurzwemclub die zowel aan recreatieve als aan competitieve zwemmers aangepaste trainingen aanbiedt.
Rap op Stap Aarschot
Mensen met een beperkt budget kunnen bij ons een vakantie, culturele uitstap of sportactiviteit boeken. Wij helpen om hen een zorgeloze vakantie te bezorgen.
1
SOS Huisdieren Aarschot vzw
Onze vzw zet zich in om mensen in financiële moeilijkheden met huisdieren te ondersteunen. Ons eerste project is de dierenvoedselbank.
Dierenvoedselbank Aarschot
De Dierenvoedselbank Aarschot is een project van SOS Huisdieren Aarschot. De eerste zaterdag van elke maand verdelen we tussen 10 en 13 uur de pakketten.
GO! CLB Limburg Noord Adite - Regio Aarschot
Centrum voor Leerlingenbegeleiding, gemeenschapsonderwijs
Vrij CLB Brabant Oost - Vestiging Aarschot
Centrum voor Leerlingenbegeleiding, vrij onderwijs
vzw Paradis d'Enfants
vzw Paradis d'Enfants zet zich in voor de Senegalese dakloze of ouderloze kinderen
Buurtrestaurant Aereberg
Wekelijks Buurtrestaurant Aereberg is een plaats waar mensen elke woensdagmiddag kunnen samenkomen en genieten van elkaars gezelschap en een lekkere maaltijd aan een betaalbare prijs.
Gezonde Buurt - CM Aarschot
Met Gezonde Buurt zet CM zich in voor meer levenskwaliteit voor iedereen.
Kinderdagverblijf 't Shelterke
Kinderdagverblijf ‘t Shelterke is een onderdeel van vzw De Shelter (www.de-shelter.be) in en voor de regio Aarschot.
Vlaamse Gilde van Houtdraaiers Vlaams-Brabant
De Vlaamse Gilde van Houtdraaiers is een VZW welke tot doel heeft zich in te zetten voor het bekend maken en in stand houden van het kunstambacht houtdraaien .
Aarschot Volkoren
´╗┐Tweejaarlijks gratis koortreffen in het centrum van Aarschot.
Residentie Poortvelde - Vulpia
Woonzorgcentrum en assistentiewoningen. Poortvelde biedt ook herstelverblijf aan.
3
123456 ... 18
Cookies laten u deze website vlot gebruiken. Deze cookies verzamelen geen persoonsgegevens. Meer informatie