Vrijwilliger café-avond

Elke dinsdagavond van 19 tot 21 uur organiseert Apojo een café-avond in zaal Vinea. De café-avond is een manier om bewoners gezellig te laten samenkomen met elkaar, hun vrienden en familie. Voor veel bewoners is de café-avond de enige manier waarop ze zelfstandig op cafébezoek kunnen.

Voor de begeleiding van de café-avond zijn we op zoek naar extra vrijwilligers. Als vrijwilliger op de café-avond ben je verantwoordelijk voor volgende zaken:

  • Je stuurt de bewoners die komen helpen aan: je houdt het overzicht en verdeelt de taken
  • Toezicht houden op de kassa
  • Je zorgt ervoor dat alles netjes achtergelaten wordt (met hulp van onze bewoners)
  • Tijdens de café-avond zorg je voor een sociale en aangename sfeer, met jou achter de bar voelt iedereen zich welkom!

Je doet dit samen met een andere vrijwilliger, zodat je steeds op elkaar kan rekenen. In de opstart voorzien we voldoende begeleiding om je wegwijs te maken. Bijkomend zijn er steeds een aantal van onze bewoners die jullie komen meehelpen bij het tappen, opruimen etc. Je werkt dus ook heel nauw samen met onze geweldig leuke bewoners.

Hoewel de café-avond wekelijks doorgaat verwachten we niet perse een wekelijks engagement van jouw kant uit. Alles is bespreekbaar.

Wij bieden je een professionele omgeving waar vrijwilligers gewaardeerd worden, en de nodige ondersteuning in je eerste contacten en ook daarna. We zorgen ook voor een vrijwilligerscontract, zodat je op vlak van verzekering helemaal in orde bent.

We ontvangen je graag voor een persoonlijk gesprek, waarin we al je vragen beantwoorden.

Klusjes
Organiseren
Sociaal
Wekelijks
Cookies laten u deze website vlot gebruiken. Deze cookies verzamelen geen persoonsgegevens. Meer informatie