Kunst met een hart!

Heb jij hem al ontdekt? De kunst-voedselbak in jouw supermarkt? Vanaf 17 oktober staan ze aan de kassa’s van alle grote Aarschotse warenhuizen. Er bestaat reeds een lange traditie dat alle lagere- en secundaire scholen massaal droge voeding inzamelen die geschonken wordt aan het voedselbedelingspunt Kommaraf. Behalve in de scholen van Aarschot, zamelen we sinds vorig jaar ook droge voeding in, in alle grote supermarkten van Aarschot. Het idee en initiatief komt van de vrijwilligers van de talentenbank die voor de inzameling van de goederen 28 houten bakken maakten en nog eens 7 kunstenaars zorgden dat de bakken ware kunstwerken op locatie werden. En of iedereen wordt betrokken… De lediging van de bakken gebeurt immers door de werking van Apojo.

Niet enkel de kunstwerken zijn nieuw dit jaar, ook de samenwerking met Flexbike Atheneum Kamsa, geeft een nieuwe dimensie aan het project. Dankzij de samenwerking met de leerlingen van Kamsa zal er vanaf dit jaar ook een mobiel inzamelpunt zijn tijdens de wekelijkse markten.

Ga nog tot 31 december op zoek naar een voedselbak in jouw favoriete supermarkt en maak zo het verschil voor veel bewoners van Aarschot.

Cookies laten u deze website vlot gebruiken. Deze cookies verzamelen geen persoonsgegevens. Meer informatie