Vrijwilliger café-avond
Apojo Wonen
Klusjes
Organiseren
Sociaal
Wekelijks
Elke dinsdagavond van 19 tot 21 uur organiseert Apojo een café-avond in zaal Vinea. De café-avond is een manier om bewoners gezellig te laten samenkomen met elkaar, hun vrienden en familie. Voor veel bewoners is de café-avond de enige manier waarop ze zelfstandig op cafébezoek kunnen. Voor de begeleiding van de café-avond zijn we op zoek naar extra vrijwilligers.
Logistieke ondersteuning
Apojo Wonen
Klusjes
Planten en dieren
Techniek
Indien je graag je handen uit de mouw steekt, mag je ons zeker iets laten weten. Binnen Apojo is er steeds nood aan een extra paar helpende handen.
Chauffeur Apojo
Apojo Wonen
Klusjes
Sociaal
Apojo biedt ondersteuning aan meer dan 300 gebruikers. Er is altijd een nood naar chauffeurs die ons kunnen ondersteunen om ritten voor gebruikers uit te voeren. Chauffeur-vrijwilligers voor ons dagcentrum kunnen een vergoeding van 15 euro per rit krijgen.
Met de hond gaan wandelen
Apojo Wonen
Sociaal
Sportief
Veel van onze bewoners houden van contact met dieren. Honden staan met stip op nummer één als lievelingsdier. Helaas is een hond als huisdier houden niet mogelijk binnen onze voorziening. Heb je een hond waar je regelmatig mee gaat wandelen? En zie je het zitten om af en toe één van onze bewoners mee te nemen? Laat ons dan zeker iets weten!
Mee iets gaan drinken
Apojo Wonen
Sociaal
We zijn steeds op zoek naar warme vrijwilligers die samen met één bewoners iets willen gaan drinken of eten.
Cookies laten u deze website vlot gebruiken. Deze cookies verzamelen geen persoonsgegevens. Meer informatie